free web hit counter

Boten & Duikcentrum

Al onze boten zijn Indonesische, traditionele houten boten met voldoende ruimte om te ontspannen tussen de duiken in en gemakkelijk voor duikers om in en uit het water te stappen.

Tree Bucca I is uitgerust voor 16 duikers. De boot heeft veel ruimte in de lounge, waar eten wordt geserveerd, en boven op het zonnedek met matrassen en zitzakken met schaduw. Het duikdek is ontworpen met oog op comfort en genoeg plaats voor iedereen. De boot is uitgerust met 2 Westerse toiletten en 2 douches.

Tree Bucca 2 heeft plaats voor 12 duikers met een groot zonnedek, zitzakken en matrassen voor uw comfort. Beneden hebben we het duikdek met verschillende zitbanken in de schaduw. De achterkant van de boot heeft een Westers toilet en douche.

The Shop

Onze winkel bevindt zich in de hoofdstraat en is gemakkelijk te vinden. Kijk uit voor de grote manta foto aan de voorkant van de winkel recht tegenover het post kantoor. In de winkel zullen onze staff je verwelkomen en helpen met al uw vragen.

Koopjes!

Neem gerust een kijkje naar onze Manta Rhei merchandise! Wij verkopen drybags, zonnebrillen, singlets, T-shirts, sweaters en klein duikmateriaal.

message us

Follow the steps and we’ll get back to you in no time.

message us

Follow the steps and we’ll get back to you